1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn focus 2012 koplampen

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door jason101, 4 mei 2017.

 1. Dat zijn tenminste geen 13 in een dozijn velgen :thumbup:
   
 2. Dank je Marco. De Hollandse winters zijn zo lekker onberekenbaar. Afgelopen winter was dan heel kalm met weinig tot geen pekel. Maar dat kan volgend jaar weer heel anders zijn. Heb in het verleden LM gereden tijdens de wintermaanden waarna de velgen tot in het hart naar de klote waren door de pekel. Laat mij maar lekker op staal rijden tijdens de wintermaanden.
   
 3. Ik vond deze wel bijzonder eigenlijk en je ziet ze niet vaak.
   
 4. heel mooi Douwe :thumbs:
   
 5. Dat zeg ik :thumbup:
   
 6. Ja maar steelies... ;)
  Je hebt het setje nu bijna te geef staan. Kan me ergens niet voorstellen dat je die €140,- te kort komt. Voor dat geld ging ik ze liever zelf gebruiken in de winter.
   
 7. Staan de focus goed
   
 8. Netjes hoor Douwe!
   
 9. De hoofdreden dat ik de velgen vandaag kwijt wilde was dat ik anders ruimtegebrek in mijn schuur heb. Ik heb er inderdaad nog over nagedacht om de winter op de LM te leggen maar dan zat ik toch nog met een paar stalen velgen die in de weg zouden liggen.
   
 10. Ziet er goed uit die velgen onder jou Focus!
   
 11. Die stalen velgen kunnen bij t oud ijzer;)
   
 12. #472 jason101, 30 mrt 2019
  Laatst bewerkt: 31 mrt 2019
  De LM zijn inmiddels verkocht waardoor ik nu ruimte heb om de stalen velgen op te slaan in de schuur. Deze gaan er de komende wintermaanden weer lekker onder, met wie weet andere of helemaal geen doppen.
   
 13. Velgen staan hem goed :thumbup:
   
 14. Sorry, maar ik vind OEM velgen mooier onder een Focus staan. En net zo als @Marco Morello zegt had ik ook die stalen bij het oud ijzer gegooid en de alu gebruikt voor de winter. Zeker voor die prijs waarvoor ze te koop stonden
   
 15. Smaken verschillen Kees. En omdat ik tijdens de wintermaanden toch weinig tot niets aan de auto doe is het een mooie oplossing. Stalen velgen vergen weinig onderhoud qua schoonmaken, vooral met pekel.
   
  Jackie D vindt dit leuk.
 16. Daar ben ik het wel mee eens. Uiteraard staat lichtmetaal mooier maar het is maar voor een korte periode. Buiten dat inderdaad het pekel verhaal plus dat de kans op schade aan de velgen in de winter toch al een stuk groter is.
  Ik glij bijvoorbeeld liever met een setje steelies tegen een stoeprand dan met een set lichtmetaal.
  Dan nog het feit dat je met smallere banden in de winter eigenlijk beter af bent qua grip in de sneeuw en zooi als met brede sloffen.
  Dat is voor mij persoonlijk de reden dat ik s'winters op de steelies blijf rijden.
   
 17. Maar waarom dan in de zomer "mooi" rijden in in de winter van die spuug lelijke steelies. Dat gaat er bij mij niet helemaal in, en zeker niet voor die €140
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 18. Jij vind de steeltjes misschien lelijk. Ik vind ze met de juiste doppen niet verkeerd en in mijn geval, met stijve spieren is het een uitkomst tijdens de wintermaanden. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

  Verstuurd vanaf mijn SM-T585 met Tapatalk
   
 19. Ieder zijn ding, ik rijd zelf met 19 inch lm in de winter en 18" in de zomer:schater:
   
  Kees37, gerardTDCI en 2015focus vinden dit leuk.
 20. ben het helemaal met je eens Kees :thumbup:
  in de winter draag je toch ook geen snowboots onder je 3delige pak.
   
  Kees37 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina