1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn focus 2012 DRL werkt nu ook

Discussie in 'Mijn Focus' gestart door jason101, 4 mei 2017.

 1. Ziet er mooi uit vooral op silver :thumbs:
   
 2. #102 jason101, 6 dec 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 dec 2017
  Heb inmiddels weer wat meer met CF gespeeld. Omdat ik nog niet zoveel ervaring heb met dit spul is het stuur zoals het er nu uitziet tijdelijk. Een volgende keer probeer ik het uit één stuk te snijden. Desondanks is de indruk en de look niet verkeerd. De handrem, waarvan het zilverkleurige eraf kan is naar mijn mening aardig goed gelukt.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 3. Wilde je ook nog het middenconsole aanpakken of laat je dat voor wat het is? Anderzijds ook wel weer oppassen dat het geen "kermis" wordt. Tot zover ziet het er strak uit :thumbs:.
   
 4. Ik heb foto's gezien waarbij het hele middenconsole is beplakt. Dat wordt inderdaad veel te druk. Wat ik misschien nog wel wil doen is de B en C stijl.
   
 5. Gelukkig is het folie en trek je het er zo af, want ik denk dat het er niet knapper van wordt als je die stijlen met die folie gaat doen.
   
 6. Ik weet het echt niet Marco. Ik heb hier ook foto's en filmpjes op youtube van gezien en verkeerd staat het zeker niet. Maar goed, dit was dan RS. Misschien dat het daar aan gelegen hebt. Maar precies zoals je zegt, staat het niet dan is het er weer makkelijk eraf te trekken.
   
 7. De RS heeft donkere hemelbekleding. Die van jouw niet, daar gaat het wat mij betreft al mis. Of bedoel je soms de buitenkant?
   
 8. Ik bedoel de B en C stijl.

  Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
   
 9. Die hebben een binnen en buitenkant. ;). Maar jij bedoelt dus de binnenkant. :grin:
   
 10. De buitenkant

  Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk
   
 11. Nee jij bedoelt de binnenkant hoop ik tenminste. B stijl buitenkant blijft nog geen week zitten met deze folie en C stijl buitenkant valt weinig te plakken bij de focus 3 volgens mij?
   
 12. #112 jason101, 7 dec 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 dec 2017
  Ik heb het toch echt over de buitenkant Mike. Waarom zou volgens jou deze folie niet blijven zitten?
  Puur uit nieuwschierigheid voordat ik er aan ga beginnen. Heb op youtube 2 filmpjes gezien waarop ze ook doen. Een ander filmpje monteren ze een op maat gemaakte 3m stijl. De C stijl heeft overigens genoeg om te beplakken.

  [​IMG]
   
 13. Het resultaat ziet er goed uit. Ik denk dat ik voor mijn pa zijn Smax ook maar eens ga kijken.
   
 14. Ik heb deze folie tot in den treure geplakt in het verleden. En geloof me, in volle zon, en met alle weerinvloeden geef ik dit heel weinig kans.

  Jou kennende ga je het nu juist wel doen, dus sportief als ik ben wens ik je veel succes.
   
 15. Dat heb je goed geraden. Het is immers folie wat er zo weer vanaf te halen valt mocht het niet blijven zitten. En hoe zit het dan met spiegelkappen, deze lijden toch ook onder de weersomstandigheden?
   
 16. Zou het alleen niet doen met de huidige temperaturen, tenzij je de auto warm kunt binnen zetten.

  En vergeet ze niet heel goed te ontvetten.
   
 17. Ik heb nog andere klusjes die ik aan de auto wilt doen maar met deze temperaturen ga ik zowiezo niet buiten werken. Als het meezit kan ik volgende maand gebruik maken van de garage van mijn broer. Moet er alleen voor naar Goes rijden.
   
 18. #118 jason101, 20 dec 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 dec 2017
  Vanochtend setje hele nette stalen velgen met hele nette wieldoppen voor een hele nette prijs opgehaald. Had deze gevonden op MP. Kreeg vervolgens ook de bijbehorende (juiste) moeren erbij. Nu nog op zoek naar vier winterbanden met minimaal 7mm profiel. Hiervoor wil ik eens gaan kijken bij Euromaster, als die űberhaubt gebruikte banden heeft. En anders bij Used tyre center in Leiden. Of als iemand van hier (nog) vier banden met 7mm heeft liggen en er vanaf wilt!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 19. #119 jason101, 2 jan 2018
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 jan 2018
  Vandaag eindelijk de stalen velgen met (gloed) nieuwe winterbanden eronder laten zetten. De wieldoppen zijn echt wel een eyecatcher vind ik. Zien er super uit onder de auto.

  [​IMG]
   
 20. #120 Davendre, 2 jan 2018
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 okt 2018
  ...
   

Deel Deze Pagina