Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 september.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Mijn BMW 335i Touring M-Performance (Verkocht en op slot)

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Mr Bullet (Sietze), 8 dec 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Gisteravond even de tijd genomen om xHP te installeren op de BMW. De backup was in 30 minuten klaar. Daarna xHP installeren in 5 minuten en daarna de Stage 2 mapping erop in 2 minuten. Ging vlekkeloos!

  Daarna nog even een ritje gemaakt met mijn zwager (ex n54 rijder) en even gewerkt aan de adaptatiewaardes. Komende dagen even wat doelloos rondjes rijden om de km'ers te maken. :mrgreen:

  Kan niet wachten tot ik hem even mag vloeren... Nu al merkbaar verbeterd schakelgedrag.

  xHP is tuningsoftware voor de automaatbak die ik in mijn BMW heb hangen. Hiermee verbeter je reactiesnelheid en vele andere zaken. Bij manueel schakelen levert dit bijna een halve seconde verbetering van de 0-100 tijd. Daarnaast heeft de software tune nog vele andere voordelen voor dagelijks gebruik.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. #beest!!
   
  Mr Bullet (Sietze) vindt dit leuk.
 3. kan ook weer niet hard genoeg gaan hé :schater:
  lekker bezig Sietze, hoop elkaar nog een keer te ontmoeten en dan wil ik wel eens rondje meerijden :woohoo:
   
 4. Waar kon ik me ook alweer inschrijven?
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 5. Lekker bezig!!
   
 6. Als er een meeting in de buurt is kan ik altijd even aanwaaien...
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 7. Even je topic doorgelezen.... Mooie verschijning hoor Sietze! Deze auto staat stiekem ook nog op mijn verlanglijstje. Alleen dan in coupe en de droom naar een single turbo kit haha:lol:
   
  Mr Bullet (Sietze) vindt dit leuk.
 8. Bazin had in de zomer een stoeprandje liefdevol geraakt... Dus heb twee velgen weer laten coaten aan één zijde zodat deze weer straks zijn. Vrijdag opgehaald en alle velgen even goed schoongemaakt. Binnenkort even in de glascoating zetten en dan gaan ze onder de bimmer.

  [​IMG]
   
  StephenV, Jackie D en gerardTDCI vinden dit leuk.
 9. Op naar de volgende borduurschade, zoals de Belgen zeggen. Maar eerst genieten van mooie velgen.
   
 10. je hebt er nogal vertrouwen in Koos :D
  2x borduurschade en volgens mij allebei buiten Sietze zijn schuld om (toch Sietze?)
   
 11. Laat ik het zo zeggen, als ik bij al mijn vriendinnetjes zo weinig rubber had gebruikt, zou ik ook wel schade hebben opgelopen hahahahaha

  Meer serieus, met zulke brede velgen en zo weinig wang is de kans dat er waf gebeurt veel groter dan bij de gemiddelde 16 inch velg met ballonband. Maar ze zijn wel gaaf en staan fantastisch onder die dikke e91.
   
 12. hahaha

  de velgen staan indd fantastisch onder de BMW :rock:
   
 13. Ja die wielen staan echt ontzettend mooi onder Sietze zijn BMW!
  Ik zou echt dit soort platte banden beslist niet onder mijn auto kunnen/willen hebben want ik moet in zo'n krappe drukke straat thuis parkeren dat ik hoe voorzichtig ik ook doe echt wel 1 of 2x in het jaar de stoeprand raak en dan ben je met deze wielen aan de beurt!
   
 14. Ik neem deze banden ook inderdaad niet weer omdat de velgbeschermingsrand wat klein is en ik vond de Assimetric F1 band op mijn ST beter. Die wil ik straks weer hebben. Tot die tijd duimen dat de bazin de velgen strak weet te houden.
   
 15. Tijdje geleden de laatste update gedaan. Er was ook niet veel te melden...

  Twee weken geleden er maar eens voor gaan zitten om de auto een volledig detailing beurt te geven. Wetsanden, polijsten enzovoort. Erg mooi geworden. Helaas is het uploaden van foto's op Photobucket dramatisch slecht geworden dus ik moet nog even een andere oplossing bedenken om ze hier te tonen. Ik heb op verschillende FB pagina's wel wat foto's gedeeld.

  Afgelopen weekend heb ik een injector moeten vervangen die voor problemen zorgde. Kreeg misfires en heb ook gelijk maar de bougies vervangen voor nieuwe exemplaren. Alles werkt nu weer naar behoren en ik heb geen storingen meer gehad.
   
 16. Donateur worden Sietze, kun je rechtstreeks uploaden ;)
  fijn dat het motortje weer lekker loopt ;D
   
  Mr Bullet (Sietze) vindt dit leuk.
 17. Nice, foto's waren prima, werk was nog beter, auto is het best!!
   
  Mr Bullet (Sietze) vindt dit leuk.
 18. Deze week komt een kleursetje binnen voor het leer. Eens kijken of ik dat leer restaureren ook onder knie kan krijgen.:mrgreen:
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina