1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Maxton spoiler extension FoFo mk3 facelift ST

Discussie in 'Te Koop' gestart door Mitchell Roos, 16 mei 2019.

 1. Mag ik vragen waar je deze gekocht hebt? Ben zelf nog aan het oriƫnteren voor een achterbumper of diffuser, dus alle opties zijn welkom.

  Verstuurd vanaf mijn VTR-L09 met Tapatalk
   
 2. Gekocht bij Mebu en, zoals al gezegd, Maxton spul is daar voor een goede prijs te krijgen. Rest kun je vergeten, be-la-che-lijk duur. De montage was absoluut geen plug-and-play. Er moest aardig wat aangepast en weggezaagd worden om het passend te maken. Ook zitten er geen montagegaatjes in de bumper waar de reflectortjes in kunnen klikken. Daar heb ik dus een nieuw setje van gekocht. Daarna zijn de pinnetjes achterop de reflectoren weggevijld en met dubbelzijdige tape vast geplakt. Als laatste zijn er twee beugeltjes gemaakt om de diffuser onderaan de auto vast te zetten. De mooie beugels die de originele bumper op de plaats houden, passen niet meer. Er waren ook kleine probleempjes met de pasvorm (s-bocht links van de reflector op de foto) die met 'geweld' zijn opgelost door er meerder parkers in te schroeven. De hele diffuser zit overigens met parkers vast, en zit niet vastgeklikt zoals de originele onderbumper. Al met al wat extra werk, maar de moeite waard. Met dank aan @nl_scorpion voor het spuitwerk en montage :thumbup:
   
  nl_scorpion vindt dit leuk.
 3. Waarom deel je dit moois niet, Marco? Die wielen en diffuser staan `m erg goed!
   
  jjonkie vindt dit leuk.
 4. Thanks Marco, dit zijn m'n zomerwielen. Zitten er nu voor het tweede seizoen op. Vanuit mezelf zou ik nooit zo snel iets posten in de trant van: kijk mijn Focus eens... Heb nou wel een felgele Focus die nogal veel teringherrie produceert, maar... verder ben ik erg bescheiden ;)
   
  gerardTDCI en Thieske vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina