Beste Focusrijders
Vanwege het coronavirus (COVID-19) is door de overheid besloten dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni.
Tot die tijd volgen wij de instructies van het RVIM en zullen we meetings proberen te verplaatsen naar een later tijdstip in het jaar.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Loshalen luchtrooster

Discussie in 'Interieur' gestart door jason101, 9 feb 2020.

 1. Kan iemand mij vertellen hoe ik het beste dit rooster los haal? Neem aan dat het een kliksysteem is maar wil het graag zonder beschadigingen achter te laten.

  [​IMG]
   
 2. Ik meen te hebben gelezen dat je aan de zijkant een paneel moet loshalen, dan kun je er met je hand bij voorzichtig naar buiten drukken.
   
 3. Dat zal dan dit paneel zijn. Is inderdaad makkelijk te verwijderen. Aan de kant van de stoel beginnen en je klikt m zo los. 20200113_134429.jpg
   
 4. Dank voor jullie duidelijke reacties.....Ik weet wat te doen. Is die Chrome omlijsting eraf te halen of is dit één onderdeel?
   
 5. Ik denk dat dat ėėn onderdeel is.
   
 6. Kom ik alleen achter als die eruit is. En als dat idd zo is moet ik effe kijken hoe ik het project kan voltooien.
   
 7. ik wilde eens even vragen of het je gelukt was om de roosters eruit te halen?
  Ik wil de mijne namelijk ook vervangen, voor met een chrome rand. Die in het midden hebben namelijk wel chroom maar de buitenste helaas niet.
   
 8. Heb er eerlijk gezegd verder nog geen tijd aan besteed. Heeft ook geen haast, andere dingen gaan voor. Maar volgens de reacties moet het vrij simpel zijn.
   

Deel Deze Pagina