1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

How To : Ford Sync2 F8 2019 navigatie kaart maken *UPDATE!

Discussie in 'Handleidingen Focus III' gestart door Magure, 12 dec 2018.

 1. Volgens mij kan mijn F5 beschreven worden. De F7 heb ik gedownload. Kan ik nu alle bestanden op de F5 kaart vervangen voor de nieuwe bestanden en heb ik dan de F7 versie? Ik laat natuurlijk het key bestandje staan!

  Nog een vraag het DUN mapje zit erin maar mijn huidige F5 nav geeft een Engelstalige spraakbegeleiding, krijg deze niet naar Nederlands. Dit moet toch kunnen?
   
 2. Ik zelf zou altijd voor een nieuwe kaart (micro)SD kaart gaan, lukt het niet heb je altijd de F5 nog en voor het geld hoef je het niet te laten.

  Wat nog wel eens helpt heb ik gemerkt uit ervaring het systeem vanuit NL naar Engels zetten, systeem zal aangeven “language changed to English” daarna terug naar NL dan werkt over algemeen de spraak ook in NL.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 3. Dank je wel Ferry.
  Je hebt ook gelijk, heb een nieuw SD kaartje besteld incl adapter, ga het deze week proberen.
   
  Ferry vindt dit leuk.
 4. Naar verwachting komt komende maand nieuwe navigatie op de markt voor het SYNC2 systeem van Ford. Dit wordt dan de F8 (opvolger van de F7). Aanschafprijs zal niet goedkoop zijn. Voor de F7 moest vorig jaar € 164,00 worden betaald. De F8 zal niet (veel) goedkoper worden. Aldus informatie van het garagebedrijf.
   
 5. Die zou eigenlijk deze maand al geleverd moeten zijn / worden.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 6. Daar komt bij dat je F5 kaart normaal gesproken beveiligd is tegen "schrijven" wat wil zeggen dat je er geen data op kan kopieren, dus was je sowieso een MicroSD kaart nodig geweest, als je de stappen volgt zoals in de openingstopic staat moet het goed komen ;)
   
  Ferry vindt dit leuk.
 7. De handleiding is superduidelijk en daar zal het ook wel mee lukken, maar het downloaden van de bestanden is een ramp. De uploadserver geeft 0,0 snelheid en 1 bestand duurt meer dan twee uur. Daarna mag je nog eens een tijd wachten voor je aan het 2e bestand kan beginnen. Voor je alles binnen hebt ben je wel erg veel tijd kwijt plus de kosten van het kaartje. Waar zit dan de winst nog?
  Ik stam nog uit de tijd van de nieuwgroepen, daar kost een download van deze grootte minder dan een uur in totaliteit. Ik denk dat ik er maar eentje ga aanschaffen als de F8 beschikbaar komt.
   
 8. Ter info: Ik heb ze laatst rond 1 uur s'middags gedownload. binnen half uur 7 bestanden binnen. Niet hoeven wachten of iets dergelijks.
   
 9. Je hebt een PM ;)
   
 10. Hartelijk dank Jeroen!
   
  Magure vindt dit leuk.
 11. Bedankt, precies zo gedaan als op vermeld en gelukt! Wel een vraagje, voor SYNC 3 is F8 uit. Is dat dezelfde als voor SYNC 2?
   
 12. Nope zijn compleet andere kaarten, hadden we al geprobeerd ;) F8 kaart voor sync2 kan elk moment uit komen dus nog even geduld :)
   
  BertPa vindt dit leuk.
 13. Thanks, ff wachten dan maar.
   
  Ferry, FocusLex en BertPa vinden dit leuk.
 14. De F7 loopt als een zonnetje

  Verstuurd vanaf mijn X1030X met Tapatalk
   
  Magure vindt dit leuk.
 15. #115 japvenstap, 28 mei 2019
  Laatst bewerkt: 28 mei 2019
  De F8 is inmiddels uitgekomen en te bestellen via de Ford dealer. Prijs is € 179,00.
   
 16. Die zal binnenkort dan ook wel hier langskomen.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
   
 17. Ben nog niks online tegen gekomen tot nu toe, maar zal vast snel gebeuren..
   
  HansK, Romlau en focusonben vinden dit leuk.
 18. Geduld is een schone zaak

  Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
   
 19. even een vraag..ik heb een ford galaxy met sync2. versie 4.32.14073_product. ik zou ook graag updaten naar de nieuwste versie van sync. 3.10) (kaarten doe ik daana)
  @pd3jcw kan jij dan toevallig ook zien of ik dat zonder problemen zou moeten kunnen doen?
   
 20. welkom
   
  focusonben vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina