1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Hoedenplank

Discussie in 'Interieur' gestart door Rob Holthuijsen, 26 feb 2018.

 1. Ik kwam er net achter dat een van de klipjes die waar je de hoedenplank mee vast haakt op het staafje mist. Iemand enig idee of deze los te verkrijgen zijn?
   
 2. Dit valt toch onder garantie! ik zou terug gaan naar de dealer.
   
 3. Helaas geen garantie. Auto is van maart 2015 en is ingevoerd. En heb de auto zonder garantie gekocht omdat dit qua kosten en de garantie periode niet tegen elkaar opwogen en dit zou er sowieso niet onder vallen helaas.
   
 4. Krijg het onderdeel niet los gevonden, misschien iemand anders hier op het forum wel. Als het niet lukt op zoek naar een sloper die een mk3 heeft, clipjes zijn voor zover bij mij bekend bij alle 2012+ gelijk.
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 5. Ik moet morgen toch naar de ford garage, zal ik even vragen of ze los verkrijgbaar zijn, vraag ik gelijk de finis nummer,gr Peter
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 6. Peter! Je bent n topper! Hoor graag van je!
   
 7. Is niet los verkrijgbaar bij Ford. De complete hoedenplank is 1 onderdeel waarvan geen losse onderdelen verkrijgbaar zijn.

  Er zijn echter andere automerken die exact dezelfde scharnier clips gebruiken. Als ik het me goed herinner sowieso Nissan. Deze clips worden op Ebay nog weleens aangeboden.
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 8. Heb even zitten kijken en heb 2 soorten gevonden! Morgen verder kijken! Bedankt voor de tip.
   
 9. Oké, bedankt JW, weet ik dat ook weer:thumbup:
   
 10. Thieske vindt dit leuk.
 11. Hoi met Peter

  Ga jij die bestellen?, zo Ja wil je er voor mij ook een setje bestellen, pik ik het op bij 1 van de meetings, als je dan komt, hoor het graag van je, gr Peter
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 12. Hoi Peter, helaas heb ik ze gisteren al besteld, kan er dus helaas geen mee laten komen :(
   
 13. Is niet erg, nog bedankt:thumbup:
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 14. Ze hebben gisteren schijnbaar een afleverpoging gedaan terwijl ik niet thuis was. Nu staat er op ebay na 1 afleverpoging dat het pakket al return to sender gaat?? Het is de eerste keer dat ik via ebay bestel. Weet iemand of dat het nogmaals word aangeboden en met welke vervoerder het word verstuurd?
   
 15. De meeste pakketjes waarvan ik weet dat ze van Ebay komen worden bij ons met PostNL bezorgd. Maar ook DHL heeft er al eens mee aan de deur gestaan. Het is vooral afhankelijk wie het verstuurd.
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 16. Het was idd dhl. Ze hadden alleen de postcode op het pakket staan... Geen straat en huisnr. Heb n refund gekregen en opnieuw besteld. Komt komende week hopelijk binnen.
   
  Thieske vindt dit leuk.
 17. Ik heb deze een jaar of 2 geleden ook besteld, mocht iemand in de toekomst dit topic vinden en de eBay link het niet meer doen, je moet op zoek gaan naar Nissan onderdeelnummer 015532109E.

  Verder nog de tip: Als ze al een keer los zijn geweest, gaan ze waarschijnlijk daarna weer snel los, ook als je nieuwe clipjes erop zet (omdat het vilt dan zwakker is geworden). De clipjes bestaan uit 2 delen, een 'hol' deel en een 'bol' deel. Ik heb zelf het holle deel vol laten lopen met bison kit (transparante lijm), de hoedenplank erop gedaan, en het bolle deel in het holle deel geklikt. De lijm die er uit loopt even wegvegen met een papiertje. Daarna een half uurtje laten drogen en de clips komen nooit meer los van je hoedenplank :)
   
  Rob Holthuijsen vindt dit leuk.
 18. Klopt, er zitten dan kleine scheurtjes in de hoedenplank zelf.
   

Deel Deze Pagina