Focusclub.nl kartmeeting

Elk jaar gaan we karten met de Focusclub. Wil jij er bij zijn? Kies welke dag jij kan.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het grote Marktplaats/Ebay/Aliexpress enz enz Topic 2023

Discussie in 'Te Koop' gestart door Tigershark, 31 dec 2022.

 1. Screenshot_20230820_075901_Gallery.jpg
   
 2. Ehh, nee hoor. Je krijgt enkel een andere module die je op sync2 scherm monteert:

  03C90528-E5B8-40BA-BD9E-0FF47FCC7BEF.jpeg
   
  Patman vindt dit leuk.
 3. Ahja, dat zag ik effe verkeerd :frusty:
   
 4. Dank. Ook zonder krachtvermeerderaar moet het dus kunnen.
   
 5. bws723 vindt dit leuk.
 6. #128 VdR-HJD, 22 aug 2023
  Laatst bewerkt: 4 sep 2023
  Mag worden verwijderd...
   
  M.Blaak vindt dit leuk.
 7. Heb laatst twee sets met winterbanden weg zien gaan voor 375 en 425. Dus ben er ook bang voor inderdaad.
   
 8. Set is van mij, ga het wel merken als ik er geen nette prijs voor krijg hou ik ze zelf alleen de winterbanden zijn al meer als 500 euro, vooral als je ze nu koopt dus ga t wel merken.


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 9. Scheelt dat je op moment de enige goed uitziende set aanbied. Scheelt wel weer in wat mensen ervoor over hebben als ze de set echt graag willen hebben.

  Ik snap tevens je gedachtegang. Maar prijzen van nieuwe en gebruikte banden/wielen moet je niet vergelijken. Montage kosten meenemen in de prijs werkt ook meestal niet. Mensen kijken meestal naar hoe oud de banden zijn en hoeveel schade zit er aan de velgen, en hoe ouder de banden des te minder ze ervoor betalen. Zelfde voor de schade. Verschil in ventiel met of zonder censor kan je wel weer meenemen in de prijs.

  Hoop wel dat je ze snel verkoopt. Een echte liefhebber zal er denk ik wel 500 tot 600 voor over hebben aangezien er weinig sets worden aan geboden op het moment. En die van jou zien er zeer netjes uit.
   
 10. Heb een set 18 inch zwarte st velgen met hele nette zomerbanden te koop gehad en tegelijk een set 19 inch zilveren st velgen met winterbanden. Pas na vele maanden uiteindelijk 1 set verkocht voor 600. Heel veel mensen die wel vragen maar ze alleen voor 400 of minder willen hebben.
  Hopelijk heb jij meer geluk
   
 11. Edgar Focus vindt dit leuk.
 12. Die kansloze negeer ik gewoon en verwijder ik meteen de berichten van en hun biedingen. Maar sommige willen het altijd proberen onder het mom van "Nee heb je, ja kun je krijgen". Maar andersom zie ik ook genoeg die aso prijzen vragen voor dingen die het echt niet waard zijn. En het vervolgens gaan vergelijken van als je het nieuw moet kopen. Vuist regel met het meeste spul tot het de status zeldzaam, classic of collectors item krijgt. Hoe ouder en meer gebruikt, hoe minder waard het is. Voorbeeld was een setje borbet velgen die ik laatst zag met zomerbanden van 2017 met 3/4mm rondom. Wou er 1000 voor hebben. Velgen nieuw waren 150 de stuk en banden 112 de stuk met opleggen ben je voor 1100 klaar ongeveer. Dan koop ik ze toch eerder nieuw dan van zo'n verkoper.

  Biedingen vind ik persoonlijk op zich wel prettig. Keertje wat te koop gezet, wou er 500 voor hebben. Vraagprijs 600 van gemaakt. Binnen een paar dagen liepen de biedingen op tot 550 en hem daarvoor verkocht. Zo verkoop ik wel vaker dingen. Zijn alleen specifieke dingen waar ik een vaste prijs voor zet. Het kan alle kanten op gaan op marktplaats. Ik neem dat maar voor lief, niet veel wat je eraan kan doen behalve gewoon die idioten negeren.
   
  GewoonD vindt dit leuk.
 13. Ja het is idd 50/50 op marktplaats, heb de laatste tijd veel meer positieve ervaringen op kleinanzeigen in DE. Ook de koplampen vandaan, gast vroeg 750, netjes gemeld dat je ze voor 790€ nieuw haalt, vroeg me om een bod, 500€ geboden en uiteindelijk voor 550€ een deal gesloten, zo kan het ook :clap:
   
  Paul_U en Thomas1986 vinden dit leuk.
 14. Ecobeast en gerardTDCI vinden dit leuk.
 15. Zelfs de achterkant heeft schade.... Tevens is 1500 euro aan de prijs. Past wel op alle modellen volgens de verkoper......
   

Deel Deze Pagina