1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Het Focusclub Formule 1 Topic

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Jackie D, 1 jul 2019.

 1. Klopt er gaat wel erg veel tijd in zitten. En als het tzt weer mooi weer wordt is dat soms wel zonde.

  Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
   
 2. Of als F1 pro gratis in combo blijft met ziggo sport totaal is het toch nog steeds aanlokkelijk toch?

  Heb je ook Indycar en meer.
   
 3. Heb even gekeken naar overstappen naar een ander als dit seizoen er op zit... Helaas zit ik hier dan nog steeds vast aan ziggo omdat ik wel war meer dan 100mbit internet wil hebben.

  F1TV pro heb ik gehad maar liep zo nu en dan vast dus die heb ik gauw opgezegd.
   
  Edgarcmax vindt dit leuk.
 4. Dan zeker, na contact met ziggo blijkt dit niet het geval te zijn helaas


  Ford Focus mk2,5 2009
   
 5. Dan wordt het samenvattingen kijken vanaf volgend jaar
   
 6. Via RTL duitsland kan nog toch?
   
 7. Nee vorig seizoen zijn ze gestopt. Dit seizoen zenden ze wel 4 gp's uit. Weet even niet waarom.

  Verstuurd vanaf mijn WAS-LX1A met Tapatalk
   
 8. Duitsland is naar Sky gegaan, 1 of andere commerciële zender, niet de Engelse Sky denk ik dan
   
 9. Net gister de overstap van KPN naar Ziggo geregeld :schater:

  Nha dan in ieder geval 1 jaar mee kijken (hopelijk ook Zandvoort)... En dan kijken we wel weer verder :weird:

  Greetz Emiel
   
 10. Heb nu ziggo max met 600mb, kan straks naar kpn glas als ik wil met 500mb, scheelt €22.
   
 11. Btw, donderdag is VT1 & 2, niet vergeten ;).
   
  Cinq-Power en Rogier79 vinden dit leuk.
 12. Ook F1TV Pro verdwijnt in Nederland, nu Nordic Entertainment Group overal geld voor wil hebben.

  Het nieuws dat Ziggo stopt met Formule 1 na 2021, is ingeslagen als een bom. Voor 1.500.000 Nederlanders was dat een manier om op een legale wijze Formule 1 te kunnen kijken. Gewoon op TV, zonder gekke streams ofzo.

  Bij het kiezen van een internet- of TV-dienst koos je simpelweg Ziggo. Dan kon je namelijk altijd op het open kanaal naar Formule 1 kijken.

  Maar het gaat veel erger worden. F1TV Pro verdwijnt hoogstwaarschijnlijk óók uit Nederland, volgens GP33. Het platform ‘F1TV Pro’ is namelijk van Liberty Media. En F1TV Pro wordt namelijk niet aangeboden in landen waar een andere partij de uitzendrechten heeft. Als je dus in Nederland via F1TV wil kijken, omdat Ziggo het niet meer uitzendt, kom je van een koude kermis thuis. Althans, dat is de consensus.

  Je zal in dat geval als Nederlander dus via Nordic Entertainment Group (NENT) moeten gaan kijken, via hun platform: VIAPLAY. In andere landen waar ze al actief zijn, vragen ze behoorlijke bedragen voor een simpel abonnementje. Je bent al gauw 50 euro per maand kwijt in diverse Scandinavische landen. Maar het wordt nog erger. Voor die 5-6 tientjes per maand krijg je een enorme lading reclame door je strot geduwd. Althans, dat is nu in Denemarken, Noorwegen en Zweden al het geval.

  Denk aan veel reclames tussen de kwalificatiemomenten, maar ook tijdens de race. Dan zal, net als bij RTL vroeger het geval was, er reclame afspelen en kun je in een klein hoekje de race volgen zien hoe Lewis Hamilton op miraculeuze wijze de race toch weet te winnen. Bij RTL was dat de manier om de sport gratis uit te kunnen zenden, voor NENT wordt het een methode om de enorme bedragen voor de uitzendrechten terug te kunnen verdienen.

  Donderdag wordt de deal officieel bekend gemaakt. Hopelijk is er dan meer duidelijk. In veel landen is de populairteit van de F1 flink afgenomen met de intrede van een betaalmuur. Nu Verstappen uitstekend presteert inde F1, is het wellicht naïef om te denken dat de prijzen om F1 te kunnen kijken in Nederland lager zullen uitvallen dan in Scandinavië of Duitsland. Maar het wordt nog erger voor Ziggo, want Erik van Haren (Telegraaf) weet te melden dat het contract tussen Ziggo en Max Verstappen dit jaar ook afloopt. Dus ook voor Verstappen zelf lijkt de overstap naar NENT vrij logisch te zijn.

  Naast nieuwe reglementen in de Formule 1, verandert alles erom heen ook. Nogmaals, de details moeten later nog volgen, maar het belooft vooralsnog niet veel goeds.
   
 13. Nou dan maar geen f1 want ik betaal er geen cent aan.
   
 14. Ik ga zeker ook niet extra betalen, maar vind het heel erg jammer.
  Dit zal de sport f1 en niet te vergeten zandvoort geen goed doen.
   
 15. Ik haak dan (helaas) ook af. Dan hopelijk net als studio sport een ruime samenvatting. Hopelijk... ik reken maar nergens op. Voorlopig nog een jaartje kijken.
   
 16. ik denk dat NENT het niet lang vol gaat houden zo.
  als er in het buitenland al massaal mensen afhaken dan gaat dat hier in NL ook gebeuren.
  door veel te hoge bedragen te betalen voor de uitzendrechten wat NENT nu doet, hopen ze op veel betalende klanten uit NL en dat zie ik nog niet zo gauw gebeuren en zeker niet als er nog reclame tussendoor komt ook.
  toen RTL het op die manier uitzond keken heel veel Nederlanders ook naar de Engelse zender omdat ze het daar geen reclame hadden.
   
 17. Geen idee of ik dat hier mag zegge maar je hebt van die handige android TV boxjes waar heel veel op te zien is, streaming dat wel maar met de juiste software ook bijna alle TV kanalen incl buitenlands. Is dat geen optie voor de liefhebbers? Die boxjes kun je zo via Ali of Wish bestellen.
   
 18. Heeft Max Nent nodig? Denk het niet.
  Zal een stunt zijn als hij Ziggo trouw blijft
   
 19. Als ik kijk zijn er andere goedkopere oplossinfen zoals f1tv. Zullen weinig nederlanders zijn die 50euro per maand betalen om te kunnen kijken.
  We zullen het zien. Anders maar weer via andere mogelijkheden.
  Dan gek vinden dat sommige vua de illigalen doen.
  Het is idd geval afwachten
   
 20. Maar daarvan is bekend gemaakt dat ook die dan in Nederland niet meer beschikbaar zal zijn, zie bericht paar berichten hoger.

  Verstuurd vanaf mijn SM-T970 met Tapatalk
   

Deel Deze Pagina