1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Handleidingen

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door pvtnelson, 22 aug 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik als zijnde een redelijk nieuw lid loop tegen het probleem aan dat veel handleidingen die eens voorzien waren van foto's dit nu niet meer zijn. Dit komt volgens mij doordat de links verlopen zijn. Dit resulteert bij mij dan tenminste in het stellen van voor jullie misschien domme/onnodige vragen. Mijn idee is dus of we gezamelijk deze foto's weer kunnen uploaden zodat de handleidingen up to date zijn.

  Gr. Niels
   
 2. Dat was mij ook opgevallen en daarmee zijn sommige how to onderwerpen eigenlijk onbruikbaar voor de nieuwbakken Focus eigenaren.

  Mijn ervaring is dat photobucket de foto's behoorlijk lang online laat staan en anders via dropbox of andere cloud.

  Ik kom nu wel dingen tegen die als je ze leest behoorlijk logisch lijken maar een plaatje erbij en het is gelijk duidelijk waarna je moet kijken.
  Dan switch je naar youtube en met een engelse zoekterm tover je dan vaak naar boven wat je zocht.

  Beste leden die handleidingen hebben gemaakt, graag nieuwe plaatjes is jullie topics, vele zullen jullie dankbaar zijn;)
   
 3. De meeste topics waarvan de plaatjes niet meer werken zijn van leden die hier niet meer actief zijn. Hierdoor blijven de foto's niet meer online. In ieder geval 1 persoon heeft ze er bewust afgehaald.
   
 4. Misschien een optie om de mogelijheid te bieden om bij deze topics foto's te kunnen uploaden, al dan niet in samenspraak/overleg met de moderators?
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina