1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Geen tip of suggestie...

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door Doc, 23 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. ... maar meer een vraag:

  Hier op het forum heb je de mogelijkheid om mensen te taggen door een @ voor hun naam te plaatsen. In BB code is dit de [ mention ] tag.
  Is dit een plugin en zo ja, welke is dat precies? Ik ben voor een ander forum op zoek naar een dergelijke oplossing en het lijkt niet standaard in de vBulletin versie te zitten (v 4.2.2)

  Als jullie dit niet willen delen of iets dergelijks dan mag dit op slot of weg, maar ik zou het wel op prijs stellen :D
   
 2. Dit zit standaard inderdaad niet in vBulletin.
  Dit is een plug-in van dragonbyte-tech. De link met alle info heb ik zo niet bij de hand, zit nu via tapatalk op het forum.
  Mocht je meer info willen geef maar een seintje, mag ook via pb, is net zo makkelijk.

  Voor welk forum ben jij hierna op zoek?
   
 3. Thanks Bas, ik had al een vermoeden dat het die plugin was.
  Die hebben wij er nu ook in gehangen.

  Het is niet zo'n groot forum als dit. Meer een select groepje mensen die elkaar ontmoet hebben op een forum over games en nu contact met elkaar willen houden. Het voortbestaan van dat andere forum is niet zeker dus hebben we besloten zelf iets op te zetten.
   
 4. Ik heb even een vraag, Nadat je op nieuwe berichten hebt geklikt, is er dan ook de mogelijkheid om ze allemaal als gelezen te markeren.
  Of moet dat echt bij iedere categorie apart worden aangevinked, markeer dit forum als gelezen.
   
 5. Je kan dubbelklikken op het rondje voor de verschillende fora. Dan komt er een vinkje in te staan en is alles in dat forum als gelezen gemarkeerd.
   
 6. In de bovenste balk staat "Directe links" als je daarop klikt zie je "Markeer forums als gelezen". Daarmee markeer je alle berichten van het forum als gelezen.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina