1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Fotos "terughalen" (on)mogelijk?

Discussie in 'Tips & Suggesties' gestart door soheilmd, 23 aug 2017.

 1. Zoals eerder besproken LINK worden foto's van photobucket niet meer weergegeven op fora's.
  Ik zat nu wat rond te kijken in de geplaatste handleidingen en moest helaas accepteren dat bijna alles handleidingen zo goed als onbruikbaar zijn zonder de foto's. Ik zat te kijken of we er toch op een of andere manier de foto's en de topics kunnen "redden". vind het dood zonde dat een verzameling van jaren in een keer onbruikbaar is.

  Heb helaas nu even niets kunnen vinden, maar denk zeker dat als we met elkaar over na gaan denken iets op kunnen verzinnen.
   
 2. Dan zou iedereen die een handleiding geschreven heeft, deze om moeten zetten naar bijvoorbeeld pdf en die dan online zetten.
  Groot voordeel, de foto's zitten in de pdf en kunnen niet verdwijnen.
   
 3. het is al eens ergens vermeld, maar als je met Google Chrome als browser werkt kun je de "photobucket embed fix"-extensie installeren.
  Daarmee kun je gewoon (nog?) alle afbeeldingen zien en downloaden.
  Dat geeft iig de mogelijkheid om de afbeeldingen nog te redden ...
   
 4. Persoonlijk verwacht ik dat binnen afzienbare tijd steeds meer mensen hun Photobucket account beeindigen of de foto's uit hun account verwijderen.

  Wanneer dit gebeurd zijn de foto's ook met de "Photobucket embed fix" extensie niet meer zichtbaar.


  Zelf ben ik enkele dagen geleden begonnen met het omzetten van de handleidingen die ik door de jaren heen (op dit en andere forums) heb geplaatst te converteren naar PDF's.

  Wanneer ik (hopelijk binnen enkele weken) al mijn handleidingen heb geconverteerd zal ik mijn Photobucket account beeindigen of de foto's verwijderen.
   
 5. Het nadeel, die hele pdf kan natuurlijk net zo goed verdwijnen. Dan ben je de foto's én de tekst kwijt...
   
 6. Maar staat op je PC.

  Is gemakkelijker om eenmaal pdf terug te uploaden dan alle foto's elk apart te uploaden en te posten
   
 7. Als je in de link ~original typt, achter de .jpg en voor de [/img] is alles weer zichtbaar voor iedereen. Zie okk mijn topic.
   

Deel Deze Pagina