1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Fordpass werkt niet?

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door rowicom, 21 jun 2019.

 1. Ik zit nu toch al een heel tijdje te klooien met de Fordpass app op mijn Android 9 telefoon.
  Heb de app gedownload, heb mezelf op de site van Ford geregistreerd, maar als ik inlog op de app, dan blijft ie op (denk ik) het laatste punt hangen. Gebruikersnaam en wachtwoord wordt geaccepteerd, ik geef op bepaalde dingen toestemming, maar het blauwe scherm en de ronddraaiende halve cirkel en de tekst 'Bezig met laden' komt in beeld en gaat niet meer weg. Verder komt ie dus niet?
  Wat zou hier aan de hand kunnen zijn?
   
 2. Nou, kreeg een mail dat ik afgemeld was door een nieuwe gebruiker (?) en toen met dezelfde gegevens ingelogd en het lukte wel.
  Maar wat een armoedige app zeg. Wat heb je daar nou aan? Verkeersinformatie haal ik liever van Google Maps en een onderhoudsbeurt inplannen doe ik liever persoonlijk telefonisch of desnoods via de website. Ik had gedacht ook onderhoudshistorie te kunnen vinden en zo en de uitrusting van de auto, gelijk aan de info in Etis. Dit viel me zo zwaar tegen, meteen de app weer gede-installeerd.... :lol:
   
 3. De laatste uodate van de App is niet goed, gebruik hem bijna één jaar maar de laatste update blijft vaak hangen.
   
 4. Ik heb hem nog wel op mijn telefoon staan maar kijk nooit meer want het is inderdaad 3x niks!
   
 5. Het enige wat ik handig zou vinden, het brandstofniveau, werkt bij mij niet.

  Verder gebruik ik hem alleen maar om een bestemming van te voren op te zoeken, die hij dan invoert als de auto verbinding maakt met bluetooth.
   

Deel Deze Pagina