1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

"focuST driveRS". Pinksterrit 10 juni

Discussie in 'Andere Meetings' gestart door Davidvk, 27 aug 2018.

?

Wie gaat er mee?

Peiling gesloten op 18 dec 2018.
 1. Ja leuk!

  3 stem(men)
  50,0%
 2. Nee

  3 stem(men)
  50,0%
Meerdere stemmen zijn toegestaan.
 1. #22 Davidvk, 17 sep 2018
  Laatst bewerkt: 17 sep 2018
  Zatedag was een succesvolle meeting, mooie opkomst, leuke mensen en mooie omgeving. Dit willen we zeker een vervolg geven in het voorjaar, voor de mensen die interesse hebben, op facebook is sinds vandaag de focuST driveRS groep opgezet. Dit is niet weer zoals de zoveelste club. Dit is puur om daar van uit ritten voor focus st en rs rijders te organiseren. Op de pagina staan en komen meer foto's van zaterdag
   
 2. David mogen bij de volgende Tourrit ook de FOCUS - ST - Line aanwezig zijn.:thumbup:
   
 3. RIP Thieske die geen facebook heeft (en geen wil) :P
   
 4. Nee gezien de opkomst blijft het bij de st en rs modellen
   
 5. Denk dat een ST-line soms het tempo niet bij kan benen. Niet dat we continue aan het racen waren, maar de paardjes onder de motorkap werden wel wakker gemaakt.
   
  Davidvk en gerardTDCI vinden dit leuk.
 6. Bijgevoegde bestanden:

  Sjeknikkelson en gerardTDCI vinden dit leuk.
 7. Alleen de grote jongens van Ford Family :st: - :rs: - zijn weer uitgenodigd voor de nieuwe jaar meeting op de Maasvlakte op 12 januari 2019 en 13 januari 2019 is er de Meern in Utrecht een meeting samen met de Fiesta Club en de Focus Club.
   
 8. en wat wil je daarmee zeggen?
   
  Niels_mondeo vindt dit leuk.
 9. Denk dat een 1.5 182 pk best een st170 bij kan houden en al helemaal als die gechipt is
   
 10. #32 Factory, 18 dec 2018
  Laatst bewerkt: 18 dec 2018
  Wat ik zo lees is het een initiatief van liefhebbers van de ST en RS (focuST driveRS). Het is dan ook door hun georganiseerd en niet door de algemene Focusclub. Ik word ook niet voor ieder feestje uitgenodigd :nocheer: Het is wat het is, je kunt het niet altijd iedereen naar de zin maken. Als er een ST-Line meeting georganiseerd zou worden, zou ik daar ook begrip voor hebben. Er zijn vast genoeg alternatieven en anders kun je altijd zelf met een leuk idee, meeting, toertocht komen toch?:cheer:
   
  gerardTDCI vindt dit leuk.
 11. Weet zeker dat je van harte welkom bent @Factory om met deze en volgende ritten mee te doen ;)

  Over het wel of niet welkom zijn van ST-line voertuigen durf ik geen uitspraken te doen, dit kan je beter aan de topic starter vragen.
   
 12. Ik ben geen fan van clubjes binnen een club. Maar dat zal wel aan mij liggen, omdat ik geen ST / RS geld heb zal ik wel jaloers zijn. Veel plezier op de Maasvlakte.
   
  focuskelp, Rob Holthuijsen en StephenV vinden dit leuk.
 13. Om onenigheid te voorkomen,

  Op de Focusclub.nl meetings zijn alle types Focussen welkom
  , deze meeting wordt niet georganiseerd door de focusclub.nl maar door een forumlid.
  Vandaar dat deze meeting ook bij ''andere meetings'' staat. Deze persoon, Davidvk kiest ervoor, om alleen ST en RS toe te laten op zijn meeting, wat zijn goed recht is.

  Wil je graag een toertocht rijden en je hebt geen ST of RS kijk dan in onze meeting agenda 2019 en zet die datum vast !!
   
  nl_scorpion en gerardTDCI vinden dit leuk.
 14. Over minder dan een week is het zo ver de focuST driveRS winterrit. Zijn er nog mensen hier vandaan die mee willen doen met de tourrit?
   
 15. Bij een beetje redelijk weer rij ik mee, moet eerst bijna 2 uur rijden om bij startpunt te komen. Dus wat goed weer is welkom
  @Thieske @Rob Holthuijsen wat doen jullie?
   
  Rob Holthuijsen en Davidvk vinden dit leuk.
 16. Als het wat meer in de buurt was geweest misschien wel. Heb helaas nog andere verplichtingen die dag.
   
 17. Gaat mijn eerste vrije zaterdag worden sinds eind november, ga deze dag besteden aan wat uitgestelde klusjes en de auto schoon maken voor de nieuwjaarsmeeting. Misschien een volgende keer.
   

Deel Deze Pagina