1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Focus 3 met deurstrips

Discussie in 'Algemeen' gestart door jason101, 13 jan 2018.

 1. Ik heb nooi geweten dat de focus3 ook met deurstrips te krijgen is. Mooi vind ik het niet bij dit model.


  ford-focus-1-6-ecoboost-182-pk-titanium-voorruitverwarming-parkeersensoren-cruise-control.jpg ford-focus-1-6-ecoboost-182-pk-titanium-voorruitverwarming-parkeersensoren-cruise-control-1.jpg
   
 2. zijn er zelf opgeplakt, is niet zo door Ford geleverd
   
 3. Ik kan ze idd niet vinden in de onderdelenlijst voor de Focus 3.
  Het lijken eerder deurstrips van de Focus 2 fase 1.
   
 4. Als ze nou in de kleur van de carrosserie gespoten waren dan was het al anders geweest .
   
 5. Er is op het forum iemand die ze ook heeft en die zijn in kleur gespoten en dat ziet er beter uit. Ik heb het ook overwogen maar vond dat het de lijn van de auto veel minder mooi maakte en het dus niet gedaan. Ik blijf dus wel overwogen parkeren.
   
 6. Dit zijn geen originele Ford stootlijsten.

  Dit zijn aftermarket stootlijsten welke specifiek voor de Focus 3 zijn gemaakt. Deze stootlijsten worden d.m.v. dubbelzijdig tape gemonteerd. Diverse webshops bieden deze stootlijsten aan.


  [​IMG]
   
 7. Iemand hier op het forum heeft/had deze kleur Focus en ook deze strips in de kleur van de auto en dat zag er echt niet verkeerd uit. Wel jammer dat de overweging om ze te nemen eigenlijk nooit te maken heeft met hoe je zelf met je auto omgaat maar hoe een ander dat doet.
   

Deel Deze Pagina