1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Fiat Seicento

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Ridley, 20 mei 2019.

 1. Zaterdag autootje voor mijn vrouw ophalen. Beetje jeugdsentiment voor mij en mijn vrouw vond hem erg leuk. Detailafafspraak is gemaakt, even opnieuw uit laten lijnen en dan nog even een goede inspectie inplannen voor de carrosserie en motorische staat. Hopelijk kunnen we dan nog een paar jaartjes van genieten van deze banaan.

  Wederom een all show no go wagentje in het gezin

  [​IMG]
   
  jjonkie vindt dit leuk.
 2. leuk!
  geeft gelijk wat meer kleur in de straat :thumbup:
   
  Ridley vindt dit leuk.
 3. Misschien all show no go. Maar als je er in zit en even een stukje gaat crossen, dat voelt het alsof je 2x zo snel gaat. Echt wel fun om in te rijden.
   
  Ridley vindt dit leuk.
 4. haha leuke auto ( zelf heb ik er leuke herinneringen aan ) 1.1 fire abarth met short shift ding trok in de eerste versnelling op als een malle maar bij 70 / 80 was het ver gedaan daarna duurde het allemaal wat langer :-)

  koppakking in de gaten houden bij deze motoren is een kwaaltje
   
  Ridley vindt dit leuk.
 5. Koppakking wil wel eens gaan maar kost geen drol en zo gedaan dus lekker trappen met dat blokje... Kunnen ze prima hebben. Motorisch echt betrouwbaar.

  Roest is een groter risico alhoewel de Seicento van mijn zus uit 2000 keihard was (buitenslaper, geen onderhoud). Mijn moeder heeft er eentje uit 2002 en die is optisch minder mooi. Roest rondom de tankklep en blaasjes onder de lak. Maar dat zou heel goed een slechte reparatie kunnen zijn.

  APK punten zijn vaak de handrem inrichting en wat standaard spul als verlichting aandrijfhoesjes etc.
   
  Ridley vindt dit leuk.
 6. Dank voor de tips allemaal
   
 7. Ik ken vooral roest kofferbak
  En aandrijfashoesjes

  En dat hij voor zijn leeftijd best luxe is
   
  Ridley vindt dit leuk.
 8. Grappig karretje, zeker zo in het geel. Paar jaar terug voor de vrouw ook eens met zo'n zelfde Seicento proefgereden, dat was helaas een gammel gevaar op de weg haha.
   
  Ridley vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina