1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Embleem achterklep Focus MK3

Discussie in 'Gezocht' gestart door Factory, 16 mei 2018 om 14:49.

 1. Ik ben op zoek naar een Ford-embleem voor de achterklep van een Focus MK3. De mijne is helemaal verweerd en begint zijn lak te verliezen.
   
 2. Er was dacht ik in het verleden een actie dat de dealers verweerde emblemen kosteloos vervingen.
  Je kunt allicht even vragen.
   
 3. Dat kostenloos vervangen was een paar jaar terug zo, nu niet meer. Ik heb 'm pas bij de dealer laten vervangen. Rekening heb ik nog niet binnen, maar het is netjes gedaan (bij een andere dealer bij de C-Max van mijn vader destijds overigens niet; krassen in de lak rondom het logo...).
   
 4. De mijne moet na 1 keer vervangen te zijn alweer vervangen worden door corrosie verschijnselen gelukkig nog onder garantie.

  Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
   
  langen vindt dit leuk.
 5. Ik zal nog eens informeren. Mijn Fiesta heeft ook al eens een gratis nieuwe gekregen. Mocht er ondertussen toch iemand zijn die er nog 1 heeft liggen... Dan houd ik mij aanbevolen.
   
 6. Die van mij is ook helemaal verweerd, weet iemand hoe deze los te halen is?
   
 7. Het embleem zit met 3 pinnen en dubbelzijdig tape bevestigd. Om deze los te halen voorzichtig met bijv vislijn er tussen wrikken tot die loskomt. Deze komt van een focus2 en zal bij de focus3 niet veel anders zijn denk ik.


  [​IMG]

  [​IMG]
   

Deel Deze Pagina