1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Deze simpele truc voorkomt dat de politie je ooit nog een snelheidsboete geeft

Discussie in 'Off-Topic' gestart door Rykers, 18 okt 2018.

 1. [​IMG]

  DEZE SIMPELE TRUC VOORKOMT DAT DE POLITIE JE OOIT NOG EEN SNELHEIDSBOETE GEEFT


  Elk jaar krijgen honderden mensen een verkeersboete omdat ze te snel rijden. Dat zorgt voor vele gefrustreerde mensen. Want vaak zijn het geautomatiseerde camera’s die de snelheidsovertredingen vastleggen.
  Maar wist je dat er ook een manier bestaat om die zware boetes te vermijden?
  De website finddetbiligt.dk, kwam met een truc waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken voor te snel rijden!
  Absoluut briljant, wat op deze Deense website staat. Bovendien werkt deze methode internationaal, in elk land ter wereld.

  DIT IS HOE JE OP EEN SLIMME MANIER BOETES VERMIJDT:
  1. Kijk goed naar de signalen en verkeersborden langs de weg, waar je de snelheidslimiet kunt zien. Het nummer geeft de maximumsnelheid aan. Of je nu te voet, per fiets of per auto bent.
  2. Zoek de snelheidsmeter in je wagen. Normaal vind je die ergens voor het stuur van de chauffeur, op het dashboard. Het heeft een pijl die wijst naar de huidige snelheid van de wagen. In nieuwere wagens wordt de snelheid vaak aangeduid in digitale cijfers.
  3. Deze laatste stap is de moeilijkste. Pas je snelheid aan volgens het getal dat op de verkeersborden of de weg staat. De politie kan je niet beboeten als je niet boven dit getal rijdt.
  Het beste van al, is als je je daar aan houdt, je nooit nog een verkeersovertreding zult krijgen. Beter nog, de weg zal voor iedereen veiliger worden.
  Raar genoeg lijken er te weinig mensen zijn die deze simpele, en toch slimme truc kennen.

  ...  .
   
  miura, bluediamond, Cinq-Power en 7 anderen vinden dit leuk.
 2. Is dat het waarom ik nooit een boete krijg.
   
 3. Reed gisteren op een stuk waar trajectcontrole aanwezig was, en een Duitser kwam me met zeker 30+ te hard voorbij :schater:
   
 4. :schater::schater::schater:Ik dacht ,nou gaan we het krijgen,toen ik de kop van het toppic las.:lol::lol:
   
 5. Hahaha..

  Had toch wat anders verwacht dan dit..:schater::schater::mrgreen:
   
 6. briljant idee van die Denen :rofl:
   
 7. :thumbs:Hadden we dit maar eerder geweten.
   
 8. Ik rijd altijd te hard in het buitenland, dat scheelt een hoop geld. Ten eerste zijn de boetes daar lager, ten tweede ben ik daar minder vaak :-)

  (Kreeg laatst een boete van 30 Euro voor 17km te hard in Duitsland, de vorige boete was uit Luxemburg, degene daarvoor uit Frankrijk)
   
 9. Ja das een goede, werkt dat echt?
   
 10. ik reed een paar jaar terug strak 30 op de teller in een 30 zone, kreeg alsnog een boete omdat it 47 zou moeten hebben gereden:cussing:
   
 11. Niet kloppende band met velg dus teveel afwijking? Of kan dat helemaal niet
  Verstuurd vanaf mijn ONE E1003 met Tapatalk
   
 12. Is een forse afwijking maar het zou kunnen.

  Je kan met de flitsmeister app heel mooi je GPS snelheid bekijken, daar check ik altijd mijn auto mee. Ook laatst op de A2 bij de traject controles, op teller 110, op GPS 102/103
   
 13. en hoe is dat gemeten dan?
  als ze met een mobiele radar in hun hand staan en ze bewegen 3 cm jouw kant op tijdens het meten, dan zitten ze al fout.
  daarom hoort een radar ook op een statief te staan.
   
 14. Gemeten met de teller van de motor :clap:... Ik reed op een parallel weg meneer de straatrover... Ahem, agent reed op de doorgaande weg.

  Ik weet dat mijn teller op die snelheid nagenoeg niks afwijkt van flitsmeister maar je kan er toch niks aan doen want een agent heeft de eed afgelegd dus spreekt altijd de waarheid :sick:.
   
 15. die discussie verlies je altijd :angry:
   

Deel Deze Pagina