Focusclub.nl Kartmeeting

De kartmeeting komt er weer aan. Geef aan welke datum je kan.

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

DAB + en welke versie

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Wipneus, 25 feb 2018.

 1. Ik krijg deze week een ford focus 1.5 uit 2017 met sync 3. Kan ik achteraf DAB+ toevoegen/installeren? Zit die er niet standaard in?
  Welke versie Focus heb ik nu? Is dit Fase 2 of 3. Ik neem aan Focus 3 maar welke fase?
   
 2. Fase 2 is jouw focus. Wel een goede vraag. Ben ik ook benieuwd naar.
   
 3. En nog veel meer te vinden!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 4. heb je al een kenteken van de auto, dan kunnen we je precies vertellen wat erin zit en wat je eventueel nodig gaat hebben
   
 5. Harrie zou je kunnen kijken wat er bij mij allemaal op zou moeten zitten? RT-255B. mag in pb.
   
 6. is geen origineel Nederlandse auto lijkt het want ik kan het kenteken niet terug vinden !? dan heb ik het VIN nummer nodig... (mag in een PB)
   
 7. pd3jcw dat weet ik nog niet is een ingevoerde en wordt deze week aangevraagd !!
   
 8. dan hoor ik het wel als het zo ver is :)
   
 9. Klopt is idd n belgische auto. Vin nummer waar kan ik die vinden? Is dat die wat in het raam staat? Boven de motorkap?
   
 10. yep, dat is hem!
   
 11. KijkKt strakjes fftjes na en dan stuur ik hem wel in pb! Bedankt alvast!
   
 12. Je hebt PB!
   
 13. jawel, ik heb hem bekeken.
  er zit een 9-speaker systeem in de auto gemonteerd zonder de subwoofer, een F1BT-18C815-UAH. De DAB+ vervanger hiervoor zou de F1BT-18C815-VAK, dit is een 9-speaker DAB+ radio met TMC.
  Verders heb je een nieuwe antennevoet en spriet nodig, FINIS 203859 en FINIS 1695481
   
 14. Zou dit systeem uit te breiden zijn met sub? En ik wil misschien n keer over op sync 3. Dus n sync 3 met camera navi en dab? En ligt de voorbereiding voor de sub er al?
   
 15. camera is met sync2 en 3 helemaal geen probleem meer, iedere camera met NTSC is aan te sluiten en te gebruiken. Voorbereiding voor de 10e speaker (subwoofer) durf ik niet te zeggen, maar ik denk haast van niet....
  Als je radio geschikt is voor sync2 gaat deze ook werken met sync3, daar zit geen verschil in!
   
 16. Ahzo. Dank voor je hulp in ieder geval. Welke onderdelen heb ik allemaal nodig voor sync 3? Heb momenteel dus sync 2 met navi, 9 speakers, camera en zonder dab. En wil dan met dab.
   
 17. Goedeavond,

  Ik ben vandaag bezig geweest om het sync 3 systeem in mijn focus te updaten in de hoop dat ik ook radio kon luisteren via DAB+.
  Echter is me dat zo niet 123 gelukt. Zou iemand mij kunnen vertellen of dit met de "normale" update vanaf de ford site zou moeten werken met mijn focus?

  Alvast bedankt!
   
 18. DAB+ vereist ook andere hardware, dat is niet alleen met een software update te activeren. Je moet de radio unit, antenne en antennevoet vervangen hiervoor.

  Voor jou auto heb je een F1BT-18C815-LH of -LG of een -LK radio nodig
   

Deel Deze Pagina