Kom jij ook op EFE?

Wil jij ook op 11 september in onze clublane staan? Schrijf je nu in!

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Corolla van Jackie D nu dan met foto's

Discussie in 'Mijn auto' gestart door Jackie D, 3 sep 2020.

 1. Haha ja, was inderdaad bij de "Sahara":mrgreen:

  Zou em eerst voor de zandvlakte fotograferen maar het stond er weer eens vol.:cool:
   
 2. Even een kleine update over de Toyota.

  Eigenlijk is er weinig te melden, de auto bevalt erg goed en ik heb em nu een jaar.
  Geen rammeltjes kraakjes storingen of what so ever.
  Net terug van een grote beurt en moest wel voor een set nieuwe voorbanden.
  Kilometerstand 36K en eigenlijk vond ik dat wel wat snel. Bij de vorige Focus op Conti's heb ik de banden nooit hoeven te vervangen, gereden tot 60K+ maar wel inclusief winterbanden.
  Dat kan natuurlijk aan de banden liggen, hier zitten Falken banden onder en die zijn wellicht wat zachter.
  Toch weer gekozen voor dezelfde banden omdat ik me anders geheid ga ergeren aan het verschil tussen voor en achter. Vier nieuwe banden van een ander merk had natuurlijk ook gekund maar da's dan weer onnodig.

  Zoals gezegd, verder geen gekke dingen en ik krijg veel complimenten over de auto en dat is altijd leuk natuurlijk. De slijtage van de knopjes op het stuur na aangeven van @meeder ook in de gaten gehouden maar ook dat gaat goed. Nu ben ik wel een poetsfreak dus dat kan ook meespelen.

  De stoplichtsprintjes blijven ook leuk omdat volgens mij niemand verwacht dat een Toyota Hybrid ook goed van zijn plek kan komen:schater:.

  Dat was het eigenlijk wel.
   
 3. Die Falken banden waren bij mij ook vrij snel glad. Ik was er sowieso niet echt over te spreken.
   
  Jackie D vindt dit leuk.
 4. Ik vind de nieuwe Toyota Corolla een hele fraaie frisse verschijning op de weg. Wat ik zeker een compliment waard vind aan Toyota dat alle drie de versies erg fraai zijn van lijn en vorm.
  De sedan, hatchback en station,

  Als ik nu zou moeten kiezen tussen een nieuwe Focus of Corolla, zou ik de overstap ook durven wagen. En ik ben een ECHTE Ford fan, reeds 40 jaar.
   
  Jackie D vindt dit leuk.
 5. @Pibo_Focus_CC , ik kon eerder ook niet echt warm lopen voor een Toyota. Naar mijn mening hebben ze qua design wel flinke stappen gemaakt. Met de betrouwbaarheid zat het eigenlijk altijd wel goed.

  @meeder , ik vind de Falkens vrij rumoerig, terwijl ze op dat punt wel redelijk goed scoren in tests. Maar goed, ik kan weer ff vooruit.
   
  Pibo_Focus_CC vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina