1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Clubs om lid van te worden

Discussie in 'Algemeen' gestart door STArjan, 18 feb 2018.

 1. ik ben een beetje aan het kijken welke club leuk is om lid van te worden waar je ook het meest aan heb.
  Ik heb nu een focus 3 st dus dacht aan ford xrst club.

  Wat vinden jullie van verschillende clubs en wat zijn de voordelen van de clubs.

  Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn
  PS en de focus club ben ik nog niet lid van maar de kans is groot dat het niet lang duurt met 12 euro per jaar
   
 2. Sowieso de Focusclub :rock:

  Wij organiseren leuke meetings die gratis toegangelijk zijn. Ook krijg je korting bij onze sponsoren en bij Ford Ardea. We proberen zoveel mogelijk leuke dingen te doen met onze leden. En de contributie is zoals je zelf al zegt maar €12,- per jaar. En daar krijg je ook nog een te gekke clubdag met gratis bbq voor

  Enne.. wat die andere clubs doen.. dat moet je daar ff vragen. Daar zullen ze ook niet de Focusclub aanraden.. Voor de duidelijkheid en voorzover ik weet.. er is geen concurrentie tussen de clubs en zijn we altijd vriendelijk naar elkaar toe.
   
 3. Ik heb als voorbeeld dat club elkaar ook helpen met mensen bij de juiste club lid te worden en dan zeg ik zeker niet dat ik hier niet lid word dit forum bevalt mij goed en de rest nog te ervaren.
  Maar ik ben lid van een kano club en als je bij die club niet precies vind wat je zoek of je wil meer dan verwijzen wij je als club door naar een die andere club en vaak blijven ze dan bij onze club nog lid om de gezelligheid.

  Dus advies kan altijd :P
   
 4. Ik zelf kijk mee (geen lid) op het amerikaanse Focus ST forum, hier doen de leden heel veel met tuning en is een grote hoeveelheid mensen actief.
  Heel kort heb ik ook wat meegedaan op de Focus ST pagina van de UK, hier is echter bijna alles achter een groot betaald slot. Wat er achter dat slot zit heb ik geen idee van
   

Deel Deze Pagina