1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Bluetooth op de travelpilot FX navigatie

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door williamsch, 11 jun 2018.

 1. Hi mensen,

  Op het systeem kan je telefoon koppelen om telefoon gesprekken handsfree te voeren via de auto.

  Mijn vraag is:
  Is het ook dan mogelijk om via Bluetooth muziek op het systeem te krijgen?

  Alvast bedankt!


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 2. Bluetooth Audio (A2DP) is onderdeel van het Sound & Connect systeem. Het Sound & Connect systeem ondersteunt naast Bluetooth/Voicecontrol ook USB, Bluetooth Audio (A2DP) en Ipod/Iphone bediening.

  Ten opzichte van het standaard Bluetooth/Voicecontrol systeem heeft het Sound & Connect systeem een ander type module. Wanneer je dus via Bluetooth muziek wil afspelen zal de huidige Bluetooth/Voicecontrol module moeten worden vervangen door een Sound & Connect exemplaar.

  De modules zijn te herkennen aan het onderdeelnummer. Het onderdeelnummer van de standaard Bluetooth/Voicecontrol modules is 8M5T-19G488-xx. Het onderdeelnummer van een Sound & Connect module is 8M5T-19C112-xx.
   
 3. Oké bedankt voor de duidelijke uitleg.

  Ik heb een systeem zonder USB ingang, maar heeft alleen een AUX ingang.

  Is die module makkelijk te vervangen?


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 4. De Bluetooth/Voicecontrol module zit achter/boven het dashboardkastje. Om hier bij te kunnen komen moet het dashboardkastje worden verwijderd. Wanneer je ook USB werkend wil hebben heb je naast de module ook de USB bekabeling en het paneeltje met de USB aansluiting nodig.

  Wanneer de module wordt vervangen moet deze in verreweg de meeste gevallen ook correct worden geconfigureerd. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een (aangepaste) ELM327 interface en het gratis ELMconfig programma.
   

Deel Deze Pagina