1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Blaupunkt DX vervangen.

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door P I N O, 11 jun 2018.

 1. Hallo mensen!

  Ik ben tegen een probleem aangelopen tijdens het vervangen van de Blaupunkt DX in de Focus van een maat van mij. Via het internet een frame besteld en een patch lead via eBay voor de stuurwielbediening. Ik heb dit vorig jaar ook bij mijn eigen Focus gedaan en dit ging zonder problemen. Echter trof ik bij mijn maat totaal andere kabels aan. Bij mijzelf betrof het dan ook geen Blaupunkt DX maar een gewone klassieke 4000 RDS. De kabels bij mijn maat passen dus niet op de patch lead waardoor hij de stuurwielbediening niet kan gebruiken. En dit wil hij wel graag. Bijgaand heb ik even een foto geplaatst voor de duidelijkheid. Is er iemand met een oplossing voor dit probleem? We hebben de verkoper van de patch lead al gemaild en die had deze kabels nog nooit gezien. En op Google kom ik er ook niet uit...

  A54D81FF-A332-43AC-8A37-C22966190B35.jpeg

  Alvast bedankt voor de reacties!
   
 2. Je moet het dashboard paneel verwijderen en even iets dieper graven.

  De Travelpilot DX is standaard voorzien van een Ford --> (mini) ISO adapterkabelboom. Deze adapterkabelboom moet je verwijderen en vervangen voor de adapterkabelboom die je hebt gekocht.
   
 3. Hallo Kenneth, welkom op het forum. Het is niet verplicht maar op z'n minst even voorstellen wordt hier zeker gewaardeerd.
   
 4. Ah oké! Is dat een makkelijke klus of zijn er dingen waar ik even op moet letten?

  Bedankt voor je snelle reactie!
   
 5. Bedankt, ben inderdaad nieuw en zal mij even voorstellen. Zal vast een forum voor zijn dus ik ga even verder rond kijken! Ben al veel handige dingen tegen gekomen.
   
 6. Het was inderdaad even graven maar het is gelukt! Alles werkt en zit weer op z’n plek. Bedankt voor de hulp
   

Deel Deze Pagina