1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Aux usb knop ali express

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door Dirk Dirksen, 14 jul 2018.

 1. Is dit aansluitbaar op mijn radio/cd/nav (met wisselaar)?? Screenshot_20180714-204806.png
   
 2. ik volg even
   
  Dirk Dirksen vindt dit leuk.
 3. Ligt aan het type radio wat je in de auto hebt.
  Ik heb hier de ovale sony radio, en dan werkt alleen de 3,5 inch aansluiting.
  Ook moet de steker er dan af, en dan losse stekers solderen die achter in de radio zitten.
  Ik ga hem er bij mij uit halen, want de kleur komt niet overeen met de rest.
   
 4. Dit paneeltje met USB/AUX aansluiting is alleen te gebruiken wanneer de auto reeds is voorzien van een radio met USB ondersteuning waarop het paneeltje kan worden aangesloten.

  Bij de Focus 2 wordt USB bij de originele audiosystemen pas ondersteund vanaf het 2e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem dat omstreeks 04-2008 is geïntroduceerd. De USB functionaliteit wordt hierbij geregeld door de Bluetooth/Voicecontrol module. Bij oudere audiosystemen welke nog gebaseerd zijn op het 1e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem is USB nooit leverbaar geweest. De radio's, Bluetooth/Voicecontrol modules en bedrading van het 1e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem zijn dan ook niet compatible met het 2e generaite Bluetooth/Voicecontrol systeem.


  Destijds waren er 2 verschillende versies van het 2e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem leverbaar.

  * Het Bluetooth/Voicecontrol systeem dat alleen Bluetooth telefoon functionaliteit en Voicecontrol ondersteund. Dit systeem heeft een module met onderdeelnummer 8M5T-19G488-xx.
  * Het Sound & Connect systeem dat naast Bluetooth telefoon functionaliteit en Voicecontrol ook USB, Bluetooth Audio en Ipod/Iphone bediening ondersteund. Dit systeem heeft een module met onderdeelnummer 8M5T-19C112-xx.

  Om bovenstaand paneeltje aan te kunnen sluiten op een origineel audiosysteem moet deze dus voorzien zijn van Sound & Connect. Sound & Connect werkt alleen in combinatie met een geschikte op het 2e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem gebaseerde radio. Dit wordt alleen ondersteund door de GEN 3 Sony radio's en de Travelpilot FX en NX navigatiesystemen.

  Wanneer de auto is voorzien van het normale 2e generatie Bluetooth/Voicecontrol systeem in combinatie met een radio welke ondersteuning heeft voor Sound & Connect is het mogelijk om de normale Bluetooth/Voicecontrol module te vervangen door een Sound & Connect exemplaar. De latere types van de Sound & Connect module met onderdeelnummer 8M5T-19C112-xx hebben een Ford specifieke USB connector welke compatible is met mini USB. Bij deze modules kan het bovenstaande paneeltje direct op de module worden aangesloten.
   
  Nofinger vindt dit leuk.
 5. Mooi uitgebreid antwoord.
  Ga nog eens uitzoeken.
  Ik heb een fx radio met gsm bt en vc. Afgeleverd 24-4-2008.
  Vermoed dat hier geen usb op kan. Of wel als ik de module sound en connect aanschaf en omruil voor bestaande?
   
 6. Binnen
   

  Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina