1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

2018 Ford Focus Wagon Titanium 1.0 125 EcoBoost testdrive

Discussie in 'Ford & Focus nieuws' gestart door Focusmania.com, 6 sep 2018.

  1. Het is een sector die min of meer wordt overspoelt door de SUV trend, maar de Nieuwe Focus Wagon is er om ons eraan te herinneren dat het gezinsvriendelijke formaat nog steeds veel te bieden heeft.

    Lees de eerste testresultaten op: www.focusmania.com

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Ik denk dat de focus wagon ST er heel mooi uit gaat zien. Beter als de huidige ST wagon. Misschien ooit wel een upgrade voor mijn huidige ST
     
    Thieske vindt dit leuk.
  3. De station ziet er, in tegenstelling tot de hatchback, heel mooi uit. Ik zie mezelf zomaar over een jaar of 2 als de €€€€ het toelaten er weer één aanschaffen.
     
  4. Ik heb het idee dat dit geen Titanium is, zoals in het artikel staat, maar een ST-Line. Baseer dat o.a. op de dubbele pijpen achter en het ontbreken van chroom.
     
  5. Klopt helemaal, het chroom ontbreekt en deze heeft een badge op het spatboard en een dubbele uitlaatpijp waar de Titanium een enkele heeft.
     
  6. Klopt, AutoExpress is hier de schuldige. Zij leverden deze foto's :lol: beetje in de war denken we.
     
  7. Ff wagon samengesteld bij ford uk en meeste opties aangetikt.....slik bijna 35000 euro maar wat een mooie auto.Wel de 182 pk versie.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    Verstuurd vanaf mijn SM-T810 met Tapatalk
     

Deel Deze Pagina