1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

SYNC 3 systeem en kaart updates

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door mstuniek, 15 jun 2017.

  1. mauce vindt dit leuk.
  2. JA ik zie het nu ook, ik met mijn stomme kop had hem er zelf ook al eens op maar weer verwijderd mijn scherm werkt hier niet goed op in daglicht instelling blijft het scherm donker
    op nachtstand werkt het scherm wel.
     
  3. Klopt. Soms wel issue met automatisch dimmen. Maar dat vond ik al vanaf sync 2. Heeft nooit echt vlekkeloos gewerkt helaas


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
     
  4. Eigenlijk als Fiesta eigenaar hoor ik hier niet thuis, maar heb sinds 1980 altijd Ford gereden, Escort, Capri, Mondeo, Focus, en Fiesta. Maar omdat het Sync 3 hetzelfde is als in de Focus, zie ik de overeenkomsten. De Fiesta kwam met versie 3 18025 met F6.1 kaarten. Die heb ik geüpdatet naar F7. Erg eenvoudig en werkt perfect. Gister naar 18093 en inderdaad het scherm op zwart bij de achteruit camera. Ik las daarna pas dat dit eerder gemeld was. Snel weer terug naar 18025, scherm werkt weer zoals het hoort.
     
    richard b vindt dit leuk.
  5. @MaxH ik ben ook Fiesta rijders in dit forum kunnen we met beide types uit de voeten ik was voormalig focus rijder en ben blijven hangen hier alweer een flink aantal jaren, dus thuis horen nee geen last van hier .
     
    gerardTDCI vindt dit leuk.
  6. @richard b Ik weet het, ik heb je op beide fora met belangstelling gevolgd ivm de F7 navigatie update. Heeft mij prima geholpen. Het enige vreemde wat ik heb is dat ik wanneer ik de motor start ook Sync start(so far so good), maar dat Dab+ geen geluid geeft. Dan moet ik bv even FM aantikken. Dan komt er geluid. Zowel 18025 als 18093 als Reset maakt niet uit. Niet schokkend, maar toch....
     
    ritchie72 vindt dit leuk.
  7. Hoi Max

    Nog niet meegemaakt wat jij benoemd, had alleen last van dimmen scherm met de 18093 met de 18025 draait alles prima hier.
     
  8. Oke thx, laatste vraag voor nu. Geeft DAB+ geen RDS info zoals FM?
     
  9. Bij mij wel.
     
    Mike M vindt dit leuk.
  10. Hmm, al een aantal keer de instellingen doorlopen. Nog maar een keertje.:)
     
  11. Hier volgens mij ook gewoon rds data op DAB
     
  12. Het werkt dus ook bij mij. Alleen de favorite zenders van mij blijken niet aan RDS te doen :lol:. Ook weer opgelost.
     
  13. Ik weet niet of het al genoemd is, maar de nieuwe focus is voorzien van sync 3.2. De navigatiekaart is F7.

    Misschien zit de officiële update van kaartmateriaal er nu ook wel aan te komen ☺️.
     
  14. Is bekend van welk jaar deze kaart dan is?
     
  15. OK dat is goed nieuws draai nu ook al met F7 een kijken of de Officiële t o v deze ook anders is .
     
  16. Officiele 3.2 vind ik interessanter... F7 is F7 (=2016).

    Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
     
  17. Ik denk dat voor de meesten de F7 het interessantst is. Met het zoeken naar de kaarten kwam ik op een site met een schermafdruk F7 met daarachter nog iets. Dev. version oid. Ik weet het niet precies meer. De kaart die ik vorige week gedownload/geïnstalleerd heb is F7. Zonder een toevoeging. Wellicht dat dat de officiële versie is. Er wordt bij Ford in ieder geval achter de schermen gewerkt.
     
  18. Navigation Maps Version F7 (2017, Development Test Edition)

    https://s550.guru/how-to-update-ford-sync-3-europe-navigation-maps-to-f7/


    Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
     
  19. Heb je "radiotekst" aangezet bij -> instellingen -> radio-instellingen ? Ik ben er ook een aardig tijdje naar op zoek geweest.....

    Laat maar... ik zag dat je het al opgelost had ;)
     
  20. Ja, toch bedankt voor de reactie.:)
     

Deel Deze Pagina