1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Sync2

Discussie in 'In Car Entertainment' gestart door jaapd, 5 nov 2015.

  1. Oh Aha[emoji1]. Weet ik dat ook weer
     
  2. Niet alle opties werken qua opstart scherm... ik heb nu de vignale erin staan maar deze kan ik nu even niet meer aanpassen op een of andere manier ?!
     
  3. Heb jij ook de 3.10 geïnstalleerd? Dan moet je even kijken of je de versie met vignale hebt. De meeste versies die nu rond zwerven zijn met alleen het Ford schermpje. Ik heb nog geen versie gezien waar ze allemaal in zitten. Ik heb mijn versie wel aangepast met alle splash screens maar heb die nog niet geïnstalleerd.
     
  4. Wel, UCDS is al geprobeerd door verschillende personen en fixt het probleem met splashscreen NIET, enkel de patch die gemaakt is door enkele Duitsers van mondeo-mk5.de...

    Andyv heeft reeds de patch geïnstalleerd en het werkt terug als voorheen

    [YOUTUBE]W-7vXdyF_HQ[/YOUTUBE]
     
  5. nee, ik heb nog de vorige versie draaien en het vignale scherm zelf ingesteld
     
  6. Het werkt niet met UCDS omdat die andere splashscreens niet meegekopieerd zijn. Ook met UCDS kun je deur openen screens ook niet aanpassen met die versie.

    Welke patch bedoel je, ik wil daar ook eens naar kijken.
     
  7. #427 pd3jcw, 12 mrt 2017
    Laatst bewerkt door een moderator: 12 mrt 2017
    In de 3.8 versie waar in de eerste post van dit topic naar gelinkt wordt zitten 6 splash screens met de bijbehorende door-open-screens. Dit zijn .mp4 bestanden te weten voor de Mustang, Raptor SVT, Lincoln black label, Lincoln presidential, Ford Vignale en het standaard Ford splash-screen.
    Er is dus een film bestand (.mp4) voor het opstarten, afsluiten en als de deuren open gaan, verders zit er een .bmp bij die te zien is na het filmpje van de deuren open. Dus als er iemand een patch heeft voor de splash screens kun je hier ieder mp4 filmpje met de juiste naam en film afmeting in stoppen en naar de sync2 toe schieten ;-)

    Ik had na de vignale het Ford-revised splash screen gekozen met UCDS, deze is echter niet in de software aanwezig dus blijft het vignale splash screen actief bij mij. Kies ik nu een van de 6 die wel aanwezig is dan veranderd dit wel!
     
  8. Is een patch die al de splash screens installeert op je systeem voor de 3.10: Ford, Vignale, Raptor,...., installatietijd is ongeveer 10 minuten
     
  9. Maar waar is nou die 3.10 update te downloaden, met den Nederlandsche taal?
     
  10. Link die ik gebruikte (MEGA) is dood, voldeed ergens niet aan hun voorwaarden...
     
  11. jammer, dus de update is niet meer beschikbaar?
     
  12. Wellicht is dit de link?

    Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
     
  13. wie durft :respect:
     
  14. Gen2v38build15128updatepackageEULangpack6Rev2 of

    Gen2v310build16180_Update_package_EU_Language_pack

    Is dit wat er gezocht wordt ??

    Gr <> Cees
     
  15. [MENTION=1787]Dragunov[/MENTION] dit is alles? Deze op de stick zetten en installeren maar?
     
  16. Ik niet :) :)
     
  17. [MENTION=1787]Dragunov[/MENTION] is dit bestand inclusief de nederlandse taal?
     
  18. Language Pack 6 is inclusief Nederlandse taal, enkel de map Syncmyride en de Autoinstall.lst in de root van je USB zetten, wagen starten, USB insteken en gewoon installatie zijn gang laten gaan
     

Deel Deze Pagina