Gezocht Plaats hier wanneer je focus onderdelen zoekt.


Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
Oud 23 september 2016, 15:38   #11
dutchguy
 
dutchguy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 september 2007
Berichten: 5.371
Standaard

Wat wel een dingetje is is de configuratie van de gem module.
waarschijnlijk moet deze geprogrammeerd worden met behulp van IDS
Of compleet vervangen voor een gem waarin het al aan staat.
__________________
dutchguy is offline  
Oud 23 september 2016, 15:44   #12
Herman RS turbo
Focusclub Lid
 
Herman RS turbo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2011
Naam: Herman
Locatie: Almelo
Leeftijd: 32
Berichten: 1.738
Stuur een bericht via MSN naar Herman RS turbo
Standaard

Ok das is een beetje chinees voor mij.
Maar ik denk dat ik al de luxere uitvoering qua gem module heb met climate control en bv de optie dat als je je richting aanwijzer een keer aantikt, dat hij dan 3 keer gaat knipperen.
Nou weet ik niet of dat er uberhaupt iet mee te maken heeft maar dat kun jij mij vast vertellen.
__________________


188 pk 222 nm Focus ST
277 pk 378 nm Focus RS
Herman RS turbo is offline  
Oud 23 september 2016, 16:09   #13
dutchguy
 
dutchguy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 september 2007
Berichten: 5.371
Standaard

Nee staat er los van.
De functie voor de voorruit kan apart aan/uit gezet worden in een gem.
Alleen het programmeren van zo'n ding is een beetje drama, dan moet je met vergelijkbare auto naar de dealer om de config over te zetten en als je dan pech hebt ondersteund die andere auto bijvoorbeeld niet het 3x knipperen en die functie verlies je dan weer.....

Maar misschien heb je geluk
Je kan het pas zien zodra het relais er in zit samen met het knopje.
Dan kan je zien of het lampje gaat branden.
__________________
dutchguy is offline  
Oud 23 september 2016, 18:23   #14
Herman RS turbo
Focusclub Lid
 
Herman RS turbo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2011
Naam: Herman
Locatie: Almelo
Leeftijd: 32
Berichten: 1.738
Stuur een bericht via MSN naar Herman RS turbo
Standaard

De bediening ed zit er allemaal al.
Kan ik dit checken door het relais te plaatsen?
Ik bedoel moet de ruit er ook inzitten en aangesloten zijn voordat het lampje gaat branden, of kan dit ook zonder ruit?
__________________


188 pk 222 nm Focus ST
277 pk 378 nm Focus RS
Herman RS turbo is offline  
Oud 23 september 2016, 18:41   #15
dutchguy
 
dutchguy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 september 2007
Berichten: 5.371
Standaard

Ruit hoeft er niet in te zitten alleen het relais.
Dan kan je controleren of het ledje gaat branden na indrukken.
__________________
dutchguy is offline  
Oud 23 september 2016, 19:39   #16
Herman RS turbo
Focusclub Lid
 
Herman RS turbo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2011
Naam: Herman
Locatie: Almelo
Leeftijd: 32
Berichten: 1.738
Stuur een bericht via MSN naar Herman RS turbo
Standaard

Ok top dan ga ik ff dat relais bestellen en dan eerst ff proberen. Thnx Lars
__________________


188 pk 222 nm Focus ST
277 pk 378 nm Focus RS
Herman RS turbo is offline  
Oud 24 september 2016, 13:58   #17
Bokkepoot
 
Bokkepoot's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 november 2012
Berichten: 632
Standaard



Ik heb hem nog
Bokkepoot is offline  
Oud 24 september 2016, 17:49   #18
Marco Morello
 
Marco Morello's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 januari 2008
Leeftijd: 37
Berichten: 9.064
Standaard

Anders een GEM opzoeken met alle opties. Dingen mogen niet veel meer kosten.
Bij de Focus I Fase II van mijn ouders destijds, is er alleen een ander moduul ingezet.
__________________

--------->klik op de foto voor mijn topic<--------
---------.>18-8-2014 Max Luca<----------
Marco Morello is offline  
Oud 28 september 2016, 09:42   #19
Herman RS turbo
Focusclub Lid
 
Herman RS turbo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2011
Naam: Herman
Locatie: Almelo
Leeftijd: 32
Berichten: 1.738
Stuur een bericht via MSN naar Herman RS turbo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bokkepoot Bekijk bericht
Heb je toevallig een nummer?

Ik heb ze destijds uit een sloopauto.
gehaald, maar niet netjes gesorteerd..

Het gaat hier wel om een 1.8 TDCi
Heb jij dan ook de: F808-14B192-AA @Bokkepoot
__________________


188 pk 222 nm Focus ST
277 pk 378 nm Focus RS
Herman RS turbo is offline  
Oud 28 september 2016, 09:43   #20
Herman RS turbo
Focusclub Lid
 
Herman RS turbo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 december 2011
Naam: Herman
Locatie: Almelo
Leeftijd: 32
Berichten: 1.738
Stuur een bericht via MSN naar Herman RS turbo
Standaard

oeps ik keek even over je laatste post heen. excuses.
Wat vraag je ervoor?
__________________


188 pk 222 nm Focus ST
277 pk 378 nm Focus RS
Herman RS turbo is offline  
Discussie gesloten



Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie



Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.